Zo eindelijk is het dan zover. De eerste opzet van de weblog is een feit. Ik heb nu enkele avonden na het werk, de zaterdagochtend en de hele zondag nodig gehad om invulling te geven aan de website, weblog. Ik ben niet bekend met WordPress en het is op zich een mooie tool om een weblog mee op te zetten. Toch met alle mogelijkheden en plugins is het een doolhof van functionaliteiten.

Naast de opzet is ook de eerste inhoud geschreven. Zo zijn de vaste pagina’s aangelegd en de meesten gevuld met tekst. Over India en Pune zal nog inhoud volgen. Ik ben momenteel een boekje aan het lezen ‘een leidraad voor gewoonten & etiquette – INDIA‘. Hieruit zal ik de nodige informatie halen in combinatie met nog 2 boeken die ik mee heb genomen.

Verder zullen uiteraard mijn eigen observaties en ervaringen beschreven worden. Zo zijn ook de eerste foto’s geplaatst en een verhaal over mijn Visum aanvraag. De afgelopen week zal ik de komende dagen ook nog beschrijven aangezien daar al veel ervaringen zijn opgedaan :) !

Veel leesplezier en kom geregeld eens langs. Voor vandaag ben ik er klaar mee. De temperatuur daalt wat en ik ga eens lekker naar buiten na een hele dag tikken!

Cheers, Hendrik Jan – 17:30