Maandag
De maandag begon weer vroeg. Ik sta rond 06:00 op en bereid me voor op de dag. Ik heb nog niet echt een vast ritme gevonden in mijn dagen.
Ik heb me al wel aangepast aan de tijdstippen van eten en drinken. De maaltijden die ik eet zijn over het algemeen Indiaans en heb me voorgenomen iets anders te proberen als de Biryani’s* (gele rijst met ei of kip).

In de avond meld ik mij aan bij de Magarpatta sportschool. Ik heb een grote behoefte om te gaan trainen en weer wat energie op te doen. Even een eigen element vinden.
De aanmelding bestaat wederom met een stapel formulieren, een lichaamsmeting (al stellen we die even uit) en eerste training. SUPER!

Dinsdag
De ochtend begint weer om 06:00. Ik fris me even op en ga direct naar de sportschool. Hier word nu wel de lichaamsmeting uitgevoerd en ik kan aan de slag.
De eerste trainingen bestaan uit wat cardio, maar dat vind ik niet erg. Ik heb al 3 a 4 weken niet gesport…

Woensdag
De woensdag start als de voorgaande en dat geeft een goed gevoel. Eindelijk wat ritme. Anders dan de 2 dagen ervoor trainen we even buiten. Het is belachelijk druk en geen ruimte binnen. De improvisatie training is erg grappig.

Rond 12:00 ga ik met Safdar naar M.G. Road, Raymonds om mijn nieuwe pak te testen (trial fit). Eenmaal aangekomen blijkt dat mijn pak nog niet klaar is en de meester kleermaker niet aanwezig is. Frustrerend!

De woensdagavond heb ik een gesprek met de manager van het appartementencomplex. Ik heb enkele technische problemen die ze niet op korte termijn kunnen aanpassen. We bekijken de opties en ik krijg het aanbod om te verhuizen.

Rond 21:00 ga ik naar het restaurant in de Garden tegenover het bedrijfspand. De woensdag was een belangrijke dag in de sport voor de Indianen. Een speler van hun team had 200 runs in een spel weten te behalen. Een ongekend wereldrecord. Enkele collega’s wouden dit vieren en zaten in het restaurant. Het werd nog erg gezellig en laat maar voldaan ging ik 00:30 naar huis.

Donderdag
Wederom lekker sporten. Ik krijg er erg veel plezier in en alle coaches kennen mij al na 3 dagen. Het is hier zo dat per gebied (cardio, buikspieren, rekken, halters, apparaten) een of meerdere begeleiders staan. Ik ben wel duidelijk een van de weinige buitenlanders en ik word dan ook veel aangestaard. Dit zal met de tijd wel overgaan.

Vandaag is de meester kleermaker er wel. Safdar belt even voordat we vertrekken en rond 12:00 gaan we naar M.G. Road. Na het passen van het pak blijkt de broek nog niet in orde. Te klein. Maar goed dat dit een test sessie was, maar zaterdag kan ik alsnog het pak ophalen.

In de avond moet ik opschieten want ik ga verhuizen. In een half uur pak ik mijn boel in en word ik netjes geholpen door 2 heren van de huishouding naar gebouw S-602. Ik voel me er direct thuis, pak mijn spullen uit en eet even een boterhammetje.

Even het thuisfront bellen via Skype en dan slapen.

Vrijdag
Ja daar gaan we weer. Even een uurtje sporten.
De dag vliegt snel voorbij. En omdat Shrinivas deze week promotie heeft gemaakt trakteert hij deze avond in een chinees restaurant “China Grill”.

Het werd een bijzonder gezellig avond waarbij ook mijn drink vaardigheid werd getest. Kom maar met die shooters! Het werd al snel 01:00 voor ik weer thuis was.

Zaterdag
Vandaag ga ik er wat later uit. Eerst ontbijten rond 08:30 en om 09:00 vertrek ik naar de sportschool. Hier train ik 1 a 1,5 uur en ga daarna lekker zwemmen. Het is een ondiep bad, maar wel van olympisch formaat. Ja dat moet ik hier steeds aanhoren :) . Ze zijn er nogal trots op. Een badmuts is verplicht evenals registratie als je van het zwembad gebruik maakt.

Vaibhav Gorde werkt die dag vanwege project druk. Ik besluit hem te vergezellen voor de lunch en neem mijn laptop mee om wat foto’s van thuis te laten zien. Even een uurtje relaxen voor hem en mijzelf.

Zo rond 15:30 komt Safdar aan en wij vertrekken voor mijn pak. Ditmaal rij ik op de motor naar M.G. Road. Wat VET. Eindelijk even zelf gereden en nog wel op de motor! Een hele ervaring.
Ook in de avond rij ik terug en voel ik mij trots en zo blij. Had ik mijn machine maar mee kunnen nemen. Hier hebben de motoren max 300cc, zijn smal en wendbaar. Een hele andere ervaring aangezien die van mij groot, lomp en 1100cc is. Een voorbeeld van deze motoren is de Bajaj Pulsar** (type dat Safdar heeft).

* Biryani YouTube film (heb hem zelf niet kunnen bekijken, maar zal wel kloppen)
** link is alleen in het Engels beschikbaar