Wow, het is alweer weekend. Weer een week voorbij en ook de zondag is al halverwege. De afgelopen weken hebben veel energie gekost. Alle indrukken, ervaringen, maar ook de werkzaamheden eisen even hun tol.

Ik ben het weekend lekker ingegaan. De targets op het werk gehaald en even geen druk schema van bezichtigingen of andere zaken. Lekker niets…
Vanwege de vermoeidheid had ik de afgelopen week 2 keer sport misgelopen en dat heb ik zaterdag even goed ingehaald. 1,5 Uur met gewichten aan de slag en lekker aan half uur afkoelen (voor zover mogelijk ;) ) in het zwembad. Super start van de dag.

In de middag heb ik mezelf een massage gegund. Bij de sportschool zit ook een SPA en daar heb ik mezelf getrakteerd op een Zweedse massage. Dat klonk mij ook gek in de oren… Een Indiaan die mij een Zweedse massage geeft. Ach maakt mij niet uit hoe de massage heet, ik heb ervan genoten :)

In de avond heb ik lekker voor mezelf gekookt. Aardappelen met doperwten en kip. Een karbonade ofzo zit er niet echt in, dat haal ik thuis wel weer. Gek genoeg merk ik dat ik wil geniet van de Hollandse pot, maar dat ik de hoeveelheid niet meer aankan. Het ligt toch zwaar op de maag als je nu al enkele weken rijst eet.

De zondag is een lekker lui dagje. Ik bleef lang in/op bed liggen (9:30-10:00), maar de airco en waaiers word je op termijn ook zat en ben ik voor een wandeling gegaan. Slecht idee! Erg warm. De temperatuur schommelt hier tussen de 35-40 graden. De komende maand zal dit nog meer stijgen. Nu klinkt dat misschien lekker, maar ik geniet er niet van. In dat opzicht mis ik mijn kikkerlandje een beetje: de frisse lucht, wat wind en wisselvallig weer. Voor een vakantie in de zon is misschien leuk, maar dit vind ik persoonlijk erg vermoeiend.

De rest van de dag hoop ik de blog een beetje bij te werken vanaf mijn balkonnetje. De buren hebben de muziek hard aan, de bouwwerkzaamheden gaan ook door en het verkeer staat nooit stil. Lekker rustig de tijd nemen voor de blog… hihi

Voor vanavond zijn er nog geen concrete plannen. Misschien dat ik de Regatta van College of Engineering, Pune (COEP)* ga bezoeken, maar dat moet ik nog bekijken. Ik heb niet echt zin hier alleen heen te gaan. Misschien dat Rupali, Safdar of Suhas nog mee willen, maar dat hoor ik nog even.

Voor nu de updates:

 
* deze link is alleen in het Engels beschikbaar