Zo rond 12:00 uur werd ik wakker. Ik wou niet de hele dag slapen en maar proberen direct het ritme van India op te pakken. Na wat spullen te hebben uitgepakt en contact te hebben gehad met Peter Vaz zou één van de collega’s mij ophalen.

Zo rond 14:00 kwam Safdar Imam aan de deur. Om een goede indruk te maken was ik netjes in vol kostuum zelfs met das. Eenmaal beneden bleek dat Safdar op de motor was. Kortom achterop de motor naar kantoor. Hoe VET is dat!

Het bleek maar een paar minuten rijden, maar met deze warmte (ik gok zo’n 26 graden) een briesje te voelen was het wel erg lekker. Op kantoor heb ik de handen even geschud van de mensen. Gelukkig kende ik al veel namen, maar er zitten ook wat nieuwe mensen tussen en niet alle namen zijn even makkelijk uit te spreken. Verder heb ik de eerste setup gedaan (netwerk, email, etc).

In de middag is het gebruikelijk om thee te drinken (of Indiaanse koffie). Dit was erg gezellig en net als ik de eerste indruk maak doen ook de mensen om mij heen dit. Er is zoveel om in mij op te nemen.

Na de theetijd heb ik nog wat werk gedaan en zo rond 19:30 heeft Safdar mij weer naar huis gebracht (wederom op de motor!).

Na een leuke dag met de eerste indrukken was het duidelijk tijd voor wat eten. Gezien mijn appartement met enige service wordt geboden heb ik eten besteld. Echter de lijst bevat zaken waar ik nooit van gehoord heb. Kortom Chicken Curry bestelt (klonk bekend), maar dit bleek toch wat anders te smaken dan thuis. WATER!